Schließen

von

Eszpresszó a Tchibo-tól

A mi eszpresszónk. Kicsi, fekete és erős.

Az eszpresszót kedvelők rendkívül erős aromáját és lágy crema-ját szeretik. A sötét pörkölésnek köszönhetően „a kis fekete” ráadásul kevésbé savas, és kevesebb koffeint tartalmaz, mint a többi kávé. A tökéletes crema-hoz az eszpresszó kávéfőzőben 8 g őrölt kávét kell legalább 9 bar gőznyomással elkészíteni.
  

Tchibo Espresso Sicilia Style

500g szemes pörkölt kávé
1 699 Ft Quickshop Ft/kg:  3 398

Tchibo Espresso Sicilia Style

250g őrölt pörkölt kávé
899 Ft Quickshop Ft/kg:  3 596
  

Tchibo Espresso Milano Style

500g szemes pörkölt kávé
1 699 Ft Quickshop Ft/kg:  3 398

Tchibo Espresso Milano Style

250g őrölt pörkölt kávé
899 Ft Quickshop Ft/kg:  3 596
Az eszpresszó jellemzői

Mi jellemző az eszpresszóra?

Hosszú pörkölési idő az enyhébb savasságért, finomra őrölt kávé az intenzív ízért és nagy gőznyomás a szép crema-ért: a tökéletes eszpresszót különböző tényezők összessége alkotja.

Tovább olvasom

Eszpresszó és caffè crema tökéletes elkészítése

Elmondjuk Önnek, hogyan készítsen tökéletes eszpresszót és caffè crema-t eszpresszógéppel és kotyogós kávéfőzővel. Továbbá: a legjobb receptek eszpresszóval és caffè crema-val.

A kávé tartozékai és élvezete

Ez teszi különlegessé a Tchibo eszpresszó & caffè crema kávéját

/

A kávé tárolása

A kávétároló edény

A káváaroma legnagyobb ellensége az oxigén, a fény és a hő. Ezért fontos, hogy a kávétároló edényt mindig megfelelően zárjuk. Az ideális kávétároló edény lég- és nedvességmentesen zárható, üvegből, porcelánból és fémből készül.

Tárolási hely

Fontos a kávé hűvös, száraz és szagmentes helyen történő tárolása. Optimálisan tárolható hűtő- és fagyasztószekrényben.

Eltarthatóság

Az őrölt kávé szobahőmérsékleten (a kávésdobozban történő tárolás ellenére is) néhány nap alatt elveszti aromáját. A hűtőszekrényben az aroma két hétig, a fagyasztószekrényben pedig háromszor-négyszer ennyi ideig őrződik meg. Az aroma még jobban védett, ha a kávét egész kávészemek formájában tároljuk: a kávébab az érzékeny kávéaromákat természetes aromatrezorként veszi körül és védi meg.