Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 1 2017
1 pár termo sízokni gyapjúval

1 pár termo sízokni gyapjúval

Ennek a sízokninak köszönhetően minden csizmában jól érzik magukat a lábak - sípályán töltött hosszabbra nyúlt napokon és számos lesiklás után egyaránt. Gyapjútartalma optimális melegről gondoskodik és természetes módon akadályozza meg a szagképződést. A termo zokni nedvesség- és hőszabályozó, egyedülállóan puhán bélelt, emellett nagyobb rugalmasság, tökéletes illeszkedés és formatartás jellemzi. Funkcionális részletek Vastag, bársonyos anyag a nagyobb kényelemért Poliamid a saroknál, talpnál, sípcsontnál és lábujjaknál található megerősítéshez Bársonyos anyag az elülső részen belül Kényelmes szegély Megtámasztott boka Belekötött méretmegjelölés a talpon »SbyS« varrás a lábujjaknál Rugalmas anyaggal megerősített lábközéprész Gyűrődésmenetes illeszkedés - nem dörzsöl, nem nyom

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 1/2017  Sí leárazás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.