Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 40 2016
2 az 1-ben racsnis olló

2 az 1-ben racsnis olló

Kerti olló és racsnis olló egyben - így mindig a megfelelő ollót tarthatja a kezében és könnyedén levághatja a max. 24 mm átmérőjű gallyakat. Rendkívül éles és nagyon praktikus A Teflon® bevonatos minőségi acélból készült egyedülállóan éles penge könnyű és tiszta vágást tesz lehetővé, az olló csúszásgátló műanyagbetéttel ellátott, kiváló minőségű alumíniumból készült markolatok révén biztosan tartható a kézben. A hagyományos funkcióról optimális emelőhatással rendelkező racsnis funkcióra történő átállítás egy emelő segítségével történik, emellett az ollót egykezes biztonsági zárral is ellátták. Szivacs a markolatban A hozzátartozó tisztítószivacs a markolatban található - így az elvégzett munka után egyszerű tisztítást tesz lehetővé.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 40/2016  Kerti kiegészítők

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.