Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 12 2016
2 keverőtál szettben

2 keverőtál szettben

Formatartó, higiénikus műanyag Ezek a kiváló minőségű műanyagból készült keverőtálak főként sütéskor nélkülözhetetlenek, praktikus fogófelületük révén pedig jól illenek a kézbe. Akár keverés, akár dagasztás, a formatartó, higiénikus anyag sok mindenhez megfelelő. Praktikus kialakítás A keverőtál készlet praktikus kialakítású. A tartalom a kiöntőcsőr segítségével pontosan oda kerül, ahova kell. Az alján található csúszásgátló szilikongyűrű megfelelő stabilitásról gondoskodik keverés közben. Helytakarékos és könnyen tisztítható A készlet minden eleme kényelmesen, mosogatógépben tisztítható. Ezután egymásba helyezhetők, így kevés helyet foglalnak. Fröccsenésgátló fedéllel A szett a nagyobb keverőtálra illő fröccsenésgátló fedelet is tartalmazza, így semmi se megy mellé keverés közben.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 12/2016  Konyhai segítőtársak

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.