Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 42 2016
3 az 1-ben férfi kabát minden időjárásra

Férfi kabát minden időjárásra,3 az 1-ben

3 az 1-ben: esőkabát + polárkabát = meleg átmeneti kabát Ennek a kabátnak minden időjárásra van válasza. Hiszen az eső- és a polárkabát külön-külön hordható vagy cipzárak és patentos pántok segítségével vízhatlan, meleg, minden időjárásra alkalmas kabátként összekapcsolható. A belső kabát: meleg mikropolár anyagból A mikropolár anyagból készült belső kabát puha, könnyű és meleg. Bolyhosodás elleni kidolgozása megakadályozza a szálak csomósodását, ezért magában viselve a hideg ellen is könnyű védelmet biztosít. A polárkabátot két cipzáras, bevágott zsebbel is ellátták. Az esőkabát: szélálló, vízhatlan és lélegző High performance bevonat és lezárt varrás gondoskodik arról, hogy az esőkabát szélálló, vízhatlan és lélegző legyen. A felső anyag 5.000 mm vízoszlop nyomásának áll ellen. A környezetbarát ecorepel® impregnálás révén a szennyeződés egyszerűen lepereg az anyagról.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 42/2016  Eső- és túraruházat

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól. Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.