Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 8 2015
3 az 1-ben női funkcionális túrakabát

Női funkcionális 3 az 1-ben túrakabát

Esőkabát + polárkabát = meleg átmeneti kabát Egy minden időben hordható kabát! Hiszen az eső- és a polárkabát külön-külön viselhető vagy patentos pántok segítségével vízhatlan, meleg, funkcionális túrakabátként összekapcsolható. A belső kabát: meleg mikropolár anyagból A bársonyosan puha polár anyagból készült belső kabát kellemesen könnyű és meleg. 2 cipzáras, bevágott zsebbel is ellátták. Az esőkabát: szélálló, vízhatlan és lélegző High-Performance bevonat és lezárt varrás gondoskodik arról, hogy az esőkabát vízhatlan, szélálló és lélegző legyen. A külső anyag 3.000 mm vízoszlop nyomásának áll ellen. Mindemellett a környezetbarát ecorepel® impregnálás gondoskodik arról, hogy a szennyeződés egyszerűen leperegjen a felületről.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 8/2015  Eső, szél? Nem akadály!

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól. Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.