Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 42 2016
3 az 1-ben női kabát minden időjárásra

3 az 1-ben női kabát minden időjárásra

Esőkabát + polárkabát = meleg átmeneti kabát Akár friss, akár kellemetlen az idő - ezt a kabátot viselve bátran szervezhet programot. Hiszen az eső- és a polárkabát külön-külön hordható vagy cipzárak és patentos pántok segítségével vízhatlan, meleg, funkcionális túrakabátként összekapcsolható. A belső kabát: meleg mikropolár anyagból A mikropolár anyagból készült belső kabát puha, könnyű és meleg. Bolyhosodás elleni kidolgozása megakadályozza a szálak csomósodását, ezért magában viselve a hideg ellen is könnyű védelmet biztosít. A polárkabátot két cipzáras, bevágott zsebbel is ellátták. Az esőkabát: szélálló, vízhatlan és lélegző High-Performance bevonat és lezárt varrás gondoskodik arról, hogy az esőkabát lélegző, víz- és szélálló legyen. A környezetbarát ecorepel® impregnálás a szennyeződést egyszerűen lepergeti a felületről. A külső anyag 3.000 mm vízoszlop nyomásának áll ellen. Szín: Olajzöld Anyag: Külső anyag, polár anyag és bélés 100% poliészter

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 42/2016  Eső- és túraruházat

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól. Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.