Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 14 2017
3 az 1-ben összehajtható lámpa

3 az 1-ben összehajtható lámpa

Sokoldalúan használható Ez az erős, ütésálló műanyagburkolattal készült összehajtható lámpa függőlámpa, állólámpa és zseblámpa egyben és például kempingezés és egyéb szabadtéri tevékenységek közben tesz jó szolgálatot. Helytakarékosan összehajtva minden hátizsákban és táskában elfér. A felhajtható fül fogantyúként és a lámpa felakasztására szolgál. A felfröccsenő víz ellen védett lámpa vízen is, például kenuzás vagy csónakázás közben is szívesen látott vendég a fedélzeten. Melegfehér fénnyel világító LED-ek A kempinglámpa melegfehér fénnyel világító LED-jeivel kellemes fényt biztosít, például esti olvasáskor a sátorban. Két világítási fokozat és villogó funkció is választható. Egy készlet elemmel mintegy 15 órán át világít.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 14/2017  Túraruházat & felszerelés

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.