Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 44 2016
3 LED-es lámpatest szettben, színváltó

3 LED-es lámpatest szettben, színváltós

Öntapadó - rugalmasan használható hangulatvilágítás Ez a három lámpatest különösen szép fénnyel veszi körbe például a polcokat és a szekrényeket, valamint kellemes, közvetett megvilágításról gondoskodik. A nyolc-nyolc melegfehér fénnyel világító LED a tesa® ragasztócsíkoknak köszönhetően öntapadó, de csavarral is rögzíthető. A lámpatestek beltéri használatra alkalmasak és tesa® ragasztócsíkos vezetéktartók is tartoznak hozzá. Lámpatestek fényerősség-szabályozó és színváltó funkcióval A LED-es lámpatestek olyan színváltó funkcióval rendelkeznek, amely kényelmesen, távirányítóval vezérelhető. A fényerősség szabályozható, valamint kék, lila, pink, piros, narancssárga, zöld és fehér színnel világít. A készlet a távirányítóhoz való elemet is tartalmazza.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 44/2016  Az otthon melege

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól. Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.