Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 34 2016
3 ravioli bélyegző szettben

3 ravioli bélyegző szettben

Egyszerűen és gyorsan, saját kezűleg elkészíthető metélt-, leveles vagy rétestésztával készült specialitások! A kiváló minőségű műanyagból és alumíniumból készült három kézreálló bélyegző segítségével például könnyen kiszaggatható a ravioli, a derelye vagy a pirog. Négyzet, kör vagy szív alakú formák választhatóak. A bélyegzők kényelmesen, mosogatógépben tisztíthatóak. Tészta- és töltelékreceptek s tartoznak hozzá. GREBLON® B1 minőségi tapadásmentes bevonat A GREBLON® B1 minőségi tapadásmentes bevonat csökkenti a tészta letapadását és megkönnyíti a tisztítást. Egyszerű használat A ravioli bélyegző használata nagyon egyszerű: az első tésztarétegre tegyen tölteléket, helyezze rá a második tésztaréteget, majd a bélyegzővel szaggassa ki a kívánt formát.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 34/2016  Végső nyári leárazás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól. Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.