Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 47 2016
4 befőttesüveg szettben

4 befőttesüveg szettben

Sokoldalúan használható A közkedvelt befőzőüvegek tökéletesen használhatóak befőzéshez, tároláshoz, sütéshez és tálaláshoz. Kiválóan alkalmasak lekvár, kompót vagy csatni befőzéséhez, valamint gyümölcs és zöldség eltevéséhez. Az üvegek finom desszertek, mint például pudingok vagy kisebb sütemények tálalására is kiválóan alkalmasak és rendkívül dekoratívan mutatnak. 4 befőttesüveg tartozékokkal Ez a készlet minden olyan tartalmaz, amire csak az elkészítéshez szükség lehet: négy befőttesüveg hozzáillő üvegfedéllel, gumigyűrűkkel és két-két zárócsattal. A mellékelt receptjavaslatnak köszönhetően máris hozzákezdhet a befőzéshez, már csak a hozzávalókat kell beszerezni. Használati útmutató is tartozik a készlethez.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.