Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 40 2016
5 rövid ujjú kisfiú body

5 hosszú ujjú kisfiú body szettben

Bőrbarát biopamutból készült babaruha A hosszú ujjú bodyk nem véletlenül tartoznak a babák ruhásszekrényének kihagyhatatlan alapdarabjai közé: a télen meleg viseletként szolgáló alsónemű a melegebb napokon kiegészítő felső nélkül viselhető - főleg, ha még olyan csinosan is mutatnak mint ez a bőrbarát biopamutból készült bájos 5 db-os szett. Minden részletében kényelmes és könnyen feladható A puha, formatartó, finoman bordázott anyag rendkívül lágyan simul a babák finom bőréhez. A bodyk 62/68-as méretig átlapolós bodyként összesen hét patentgombbal és alul gombos kialakítással készültek. Teljesen szétnyithatók és egyszerűbbé teszik baba a pelenkázását. Nem szükséges áthúzni a fejen. 74/80-as mérettől a bebújós fazon és az alul gombos kialakítás könnyíti meg az öltöztetést.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 40/2016  Őszi gyerekruházat

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.