Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 31 2016
Akkumulátoros mini csavarhúzó

Akkumulátoros mini csavarhúzó

A vezeték nélküli akkumulátoros készülékek megkönnyítik a barkácsolók és a kreatív munkát végzők számára a munkavégzést. Ez az akkumulátoros mini csavarhúzó is zavaró kábel nélkül készült, emellett pedig még könnyű és kézreálló is. A markolatot csúszásgátló softgrip bevonattal látták el. A fogantyú elfordítható, így a csavarhúzóval még a nehezen hozzáférhető helyek is könnyen elérhetők. A készlet tizenkét kiváló minőségű, titán bevonatú króm-vanádium-acél bitet is tartalmaz. Lítiumion technológia Az akkumulátoros csavarhúzót 3,6 voltos lítiumion akkuval látták el. Az előnyök: nincs memóriaeffektus, nincs önkisülés. LED-es világítással A külön bekapcsolható LED-eknek köszönhetően mindig optimálisan megvilágítható a munkafelület.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.