Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 2 2017
Akkus profi porszívó

Akkus profi porszívó

Akkus porszívó 2 felhasználási lehetőséggel A kézreálló 2 az 1-ben készülék mind kézi akkus porszívóként, mind kis felületekhez alkalmas porszívóként használható, és optimálisan összegyűjti a száraz szennyeződést. A portartályt egy kis kivehető szűrővel látták el. Kábel nélküli működés A porszívó az akkus működésnek köszönhetően maximális rugalmasságot biztosít. Zavaró kábel nélkül bármely feladattal megbirkózik, miközben értékes időt takarít meg. A hosszabbítócsőnek és a 180°-ban állítható csuklóval ellátott, rugalmas, univerzális kefének köszönhetően még a nehezen hozzáférhető helyek is könnyedén megtisztíthatók. Műszaki részletek Kiváló minőségű 1.500 mAh lítium-ion akku Töltési idő kb. 3,5 Std. Üzemidő teljesen feltöltött akkuval kb. 15 perc Porfelvételi kapacitás kb. 0,35 l Zajszint 77 dBA (100 cm-rel távol a motorblokktól mérve, üresjárat) Vákuum max. 5,5 kPa Légáram max. 0,5–0,6 l/perc

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 2/2017  Tiszta otthon

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól. Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.