Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 51 2014
Alumínium sütőforma, 6,5l

Alumínium sütőforma, 6,5l

GREBLON® C3+ minőségi, tapadásmentes bevonat Hogy a finom és kiadós ételnek, nem kell zsírosnak lennie, azt ez a kiváló minőségű alumíniumöntvényből készült sütőforma bizonyítja a legjobban. A kerámiaborítású GREBLON® C3+ minőségi tapadásmentes bevonat zsírszegély sütéshez ideális - az ételek sok zsiradék hozzáadása nélkül sem égnek le olyan gyorsan és nem tapadnak le. Sokoldalúan használható sütőben és tűzhelyen Ez a sütőforma sütőben és tűzhelyen is használható: az alján lévő kör alakú barázdák révén jól érintkezik a főzőlappal, optimális hőfelvételről- és tárolásról gondoskodik. A beépített grill sütőlap révén a fedő külön is használható. Könnyen kezelhető anyag Az alumínium sütőforma minőségi tapadásmentes bevonatának köszönhetően könnyen tisztítható. Akár mosogatógépben is elmosható.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.