Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 26 2016
Asztali lámpa, mintás

Asztali lámpa

Kis nyírfaerdő a nappaliban. A kiváló minőségű nyomott fotómintával díszített, kasírozott textilernyő egyenletesen oszlatja el a fényt minden oldalra. A lámpa ideálisan használható a nappaliban kialakított olvasósarokban vagy a hálószobában. Tálalóra vagy éjjeli szekrényre helyezve is meghitt megvilágítást biztosít. A puha filcalátét megakadályozza a kényes felületek megkarcolódását. A lámpa a kábelen található praktikus billenőkapcsolóval működtethető. Energiatakarékos LED-ekkel Az asztali lámpát egy A+ energiahatékonysági osztályba sorolt, 7 wattos, LED-es égővel látták el: 15.000 kapcsolási ciklus, 3.000 K színhőmérséklet, nincs felfutási idő, a fényerősség nem szabályozható, hossz kb. 118 mm, Ø kb. 60 mm, izzófoglalat E27. Ezt az izzót nem szabad a háztartási együtt kidobni.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 26/2016  NYÁRI LEÁRAZÁS

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól. Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.