Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 5 2017
Asztali lámpa

Asztali lámpa, olvasólámpával

Célirányos fény olvasáshoz Ez a lámpa egy olyan külön olvasólámpával rendelkezik, amely például egy kényelmes kanapén történő esti olvasgatáshoz biztosítja a megfelelő fényt. Az asztali lámpa melegfehér fénnyel világító LED-es izzójával gondoskodik a kellemes, közvetett megvilágításról a lakótérben. A lámpatalp alján filc található, amely megakadályozza a megkarcolódást. A lámpa talpát be-/kikapcsolóval látták el. A LED-eknek köszönhetően energiatakarékos A lámpát egy A+ energiaosztályba tartozó LED-del látták el: 12.500 kapcsolási ciklus, 3.000 K színhőmérséklet. Nincs felfutási idő. A fényerősség nem szabályozható. Hossz kb. 86 mm, Ø kb. 45 mm. Izzófoglalat E27. Ezt az izzót nem szabad a háztartási hulladékkal együtt kidobni.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 5/2017  LEÁRAZÁS ÚJRATÖLTVE

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.