Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 37 2016
Asztali lámpa

Asztali lámpa

Ez az asztali lámpa melegfehér fénnyel világító LED-es izzójával kellemes, közvetett megvilágításról gondoskodik a lakótérben. A lámpatalp alját olyan puha filccel látták el, amely megakadályozza a megkarcolódást. Beépített USB-csatlakozó Ez az asztali lámpa egyszerű, modern formájával nyűgöz le. A lámpatalpat USB-csatlakozóval látták el az olyan USB-töltőkábellel rendelkező készülékek feltöltéséhez, mint például okostelefonok, táblagépek és digitális fényképezőgépek. A lámpa alján be-/kikapcsoló is található. A LED-eknek köszönhetően energiatakarékos A lámpát egy A+ energiaosztályba tartozó LED-del látták el: 12.500 kapcsolási ciklus, 3.000 K színhőmérséklet. Nincs felfutási idő. A fényerősség nem szabályozható. Hossz kb. 80 mm, Ø kb. 45 mm. Izzófoglalat E14. Ezt az izzót nem szabad a háztartási hulladékkal együtt kidobni.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 37/2016  Stílusosan bebútorozva

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.