Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 49 2015
Bluetooth® hangszóró fényeffektusokkal

Bluetooth® hangszóró fényeffektusokkal

Erőteljes hangzás és színek lenyűgöző játéka Ennek a Bluetooth-os hangszórónak az esetében öt különböző fényeffektus és három különböző fényerősség állítható be. A különféle színek mindig a zene ritmusához igazodnak. A hangszóró - álló vagy fekvő - helyzetétől függően a G-érzékelő vezérli a különböző fényeffektusokat. A hangszóró természetesen fény nélkül is használható, az effektusok kikapcsolhatók. Vezeték nélküli zeneátvitel Bluetooth® 4.0 segítségével A zeneátvitel az innovatív Bluetooth® 4.0 technológia segítségével történik például okostelefonról vagy táblagépről. Műszaki részletek Beépített akku: üzemidő max. 7 óra Gyors csatlakozás okostelefonhoz az NFC™ technológiának köszönhetően Kihangosító funkció - mikrofonnal és hívásfogadás gombbal Be-/kikapcsoló, hangerő-szabályozó, fényüzemmód gombbal, lejátszásüzemmód gombbal, hívásfogadás/lejátszás/előrelépés/hátralépés/szünet gombbal AUX-csatlakozó pl. MP3-lejátszóhoz Közvetlen lejátszás mikro SD-kártyáról Áramellátás mikro USB-n keresztül Gumírozott felület - a felfröccsenő víz ellen védett


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.