Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 41 2016
Bluetooth hangszóró

Bluetooth®-hangszóró

Sok minden belefér egy napba - a fejhallgatóból és hangszóróból álló innovatív összeállítás mindenben benne van. A műszaki kiegészítő Bluetooth® által vezérelt, fejhallgatót helyettesítő eszközként a nyakban, vagy hangszóróként használható, valamint zene nélküli zenehallgatásra is alkalmas oly módon, hogy közben a környezetre is enged figyelni - a »Music Wrap« ideális a különböző tevékenységekhez, a kerékpározástól, a kocogáson és a túrázáson át, a takarításhoz vagy a kerti munkához. Bármely tetszés szerinti pozícióba állítható és bárhova rögzíthető. Funkcionális részletek Védi a hallást: a hangszóró nincs közvetlenül a fülkagylón Vezeték nélküli zeneátvitel kereskedelmi forgalomban kapható okostelefonról, táblagépről, PC-ről stb. - Bluetooth 4.0-en keresztül Kihangosító funkció - mikrofonnal és hívásfogadás gombbal Felfröccsenő víz ellen védett Beépített hangszóró 2x 2 W Be-/kikapcsoló, hangerő-szabályozó, hívásfogadás-/lejátszás-/előre-/hátra-/szünetgomb Rögzítőpánttal

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 41/2016  Férfi divat őszre

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.