Schließen

Cafissimo TUTTOCAFFÈ Red

29 995 Ft

23 995 Ft

-20% - Az Ön megtakarítása 6 000 Ft

 • Elérhetőség: Raktáron
 • Szállítási határidő: 2017.06.01. - 2017.06.08.
 • Kézbesítés: Tchibo csomagküldő szolgálat
 • a tökéletes eszpresszó, caffè crema és filterkávé készítéséhez
 • a használt kapszulák automatikus összegyűjtése a kényelem érdekében
 • kávéspecialitások gombnyomásra – gyors és könnyű használat
 • állítható magasságú csepptálca az optimális kávékészítéshez.
Szín:
 
Darab:

Cafissimo TUTTOCAFFÈ Red

A három nyomásfokozatnak köszönhetően a TUTTOCAFFÈ tökéletes eszpresszót, caffè crema-t és filterkávét készít egy gombnyomásra. Ezzel minden egyes csésze kávéban tökéletesen megjelenik az adott kávé egyedi aromája. A beépített kapszulatartó gondoskodik a használt kapszulák csöpögésmentes összegyűjtéséről. Igazi kávéélmény és a kávéfajták gazdag választéka!

A Cafissimo TUTTOCAFFÈ előnyei:

 • három gőznyomásfokozat a tökéletes eszpresszó, caffè crema és filterkávé készítéséhez
 • levehető víztartály (kb. 0,7 liter)
 • beépített kapszulatartó
 • egyedileg állítható italmennyiség
 • állítható magasságú és levehető csepegtetőtálca
 • vízkőtelenítés-figyelmeztetés
 • energiatakarékos működés a be-/kikapcsoló gombnak köszönhetően
 • kb. 9 perc után automatikusan lekapcsol
 • a gép gyorsan, kb. 45 másodperc alatt felfűt
 • 36 hónap garancia

Méret:

kb. 15 x 36 x 26,5 cm (szélesség x magasság x hosszúság)

Súly:

kb. 4 kg

Szabadalmaztatott, három gőznyomásfokozattal rendelkező főzőrendszer

Három gomb, három gőznyomásfokozat a tökéletes eszpresszó, caffè crema és filterkávé elkészítéséhez: a szabadalmaztatott, három gőznyomásfokozatú rendszernek köszönhetően minden kávé az optimális gőznyomással készül - alacsonyabb nyomás a filterkávéhoz, közepes a caffè crema-hoz és magas az eszpresszóhoz. Ha Ön úgy kívánja, a Cafissimo TUTTOCAFFÈ még egy tökéletes teát is készít Önnek.

Cafissimo TUTTOCAFFÈ kávéfőzőnk energiahatékonysága

Cafissimo kávéink 100%-ban tanúsítottan fenntartható termesztésből származnak. A fenntarthatóság tekintetében azonban nemcsak kávéinkkal szemben támasztunk magas követelményeket, de kapszulás kávéfőzőinkkel szemben is. Ezért a termékfejlesztés során célzottan ügyelünk készülékeink környezetbarát üzemelésének javítására és energiahatékonyságának optimalizálására.
Kb. 9 perc elteltével aktiválódó lekapcsoló automatikájának köszönhetően a Cafissimo TUTTOCAFFÈ az Öko-Institut EcoTopTen kampányának keretében ökológiai csúcstermék minősítést kapott. Így a Cafissimo TUTTOCAFFÈ = energiatakarékos kávéélvezet gombnyomásra.

Egy erős csapat: a Tchibo és a Saeco

Ennek a Cafissimo kávéfőzőnek a letisztult és modern vonalvezetése a Tchibo és a Saeco, a kiváló eszpresszó- és kávéfőzők vezető olasz gyártójának közös fejlesztése. Ideális módon egyesíti magában a kávék terén szakértő Tchibo sokéves tapasztalatát és szenvedélyét a Saeco kiemelkedő technikai hozzáértésével és az olasz életstílus iránti érzékével.

A friss aroma élvezete és egyedülálló sokféleség

Élvezzen egy tökéletes caffè crema-t, filterkávét, eszpresszót vagy teát. 15 különféle kávéfajta, évente 4 limitált kiadású Grand Classé válogatás és 4 finom teafajta biztosít egyedülálló sokféleséget. A légmentesen lezárt kapszulák maximális frissességet és a legjobb aromát garantálják.

Cafissimo. Valamennyi kávé és tea fenntartható gazdálkodásból származik

Cafissimo aromakapszuláinkhoz kizárólag fenntartható gazdálkodásból származó kávét és teát használunk fel. Így nemcsak első osztályú minőséget élvezhet gombnyomásra, de jelentős mértékben hozzá is járul a természet védelméhez és a termelők életkörülményeinek javításához.

Partnerszervezeteinkkel segítséget nyújtunk az ökológiai és társadalmi felelősségvállalás szempontjából megfelelő gazdálkodási módszerek támogatásában, a klímavédelemben és a sértetlen élettér megőrzésében. Csak így kínálhatjuk Önnek a legjobb minőségű kávékat és teákat - ma és holnap is.

Elindultunk egy úton - tartson velünk!

Megrendelés & szállítás

Megrendelési szám:

48864

Lehetséges szállítási címek:

 • Számlázási cím
 • Eltérő szállítási cím
 • Tchibo üzlet

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.

Szolgáltatásaink:

Vásárlás kockázat nélkül 30 napos elállási jog*- *kizárólag a használaton kívüli készülékekre/ termékekre vonatkozik
Szállítási határidő 2017.06.01. - 2017.06.08.
Szállítási költség
Kézbesítés trans-o-flex-en keresztül Gyorsan és egyszerűen: a trans-o-flex közvetlenül otthonába szállítja a megrendelt termékeket, a kisebb bútorokat és lakberendezési tárgyakat.
Az év 365 napján rendelkezésére állunk. Telefon 06-40-981-105 (normál díjszabással hívható)

Termékekkel kapcsolatos kérdések esetén:
Telefon 06-40-981-105 (normál díjszabással hívható)
Termék visszaküldése Előfordulhat, hogy a megrendelt áru nem tetszik vagy nem áll jól Önnek. A kiszállított terméket 30 napon belül visszaküldheti nekünk.