Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 39 2015
Coffee-to-go pohár, barna

Coffee-to-go pohár, barna

Aki gyakran van úton, ezzel a Coffee-to-go pohárral bármikor felhörpinthet egy jéghideg narancslevet vagy élvezheti a frissen főzött kávé aromáját. A pohár duplafalú, és az italt hosszú ideig melegen vagy hidegen tartja. Okos design A termosz körbefutó ivóperemmel, valamint jól záródó csavaros fedéllel és nyomógombos zárral rendelkezik: vagyis egyszerűen, gombnyomással nyitható és bármelyik oldalán lehet inni. Normál méretének köszönhetően szinte bármilyen italtartóba beleillik. Praktikus a belső mennyiségjelzés is, mely a beletöltésnél segít a beletöltött mennyiség figyelemmel kísérésében. Robusztus minőség Az ehhez a kávépohárhoz használt speciális nemesacél hosszú élettartammal rendelkezik. A 18/10-es minőségű nemesacél továbbá rozsdamentes, könnyen ápolható, formatartó és hőálló. Szín: barna Anyag: nemesacél 18/10 műanyag részek ABS műanyagból szilikon tömítés

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 39/2015  A Kávé világnapja

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.