Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 51 2014
Csuklós vérnyomásmérő

Csuklós vérnyomásmérő

Egyszerű használat Menjen mindig biztosra! Ennek a készüléknek a használatával egyszerűen és gyorsan megmérheti vérnyomását. A készülék egy csuklóra rögzíthető mandzsettával használható, így könnyedén megmérhető nem csak a vérnyomás, hanem a pulzus is. WHO-értékelőrendszer szerinti besorolás A készüléket indikátorral látták el a vérnyomásértékek WHO-értékelőrendszer szerinti besoroláshoz (közlekedési jelzőlámpa rendszer). A vérnyomásértékek megadása mellett a szívritmuszavarok is láthatóvá válnak az LC-kijelzőn (aritmia felismerés). Számos funkció A mérőkészüléket két személy használhatja. Memóriájában legfeljebb 2x 60 szisztolés, diasztolés érték, pulzusérték, dátum és időpont tárolható. A mérőkészüléket ezen kívül elemtöltöttségi kijelzővel és automatikus kikapcsolással is ellátták.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 51/2014  Váljék, egészségére!

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.