Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 49 2016
Digitális rádióvezérelt ébresztőóra

Digitális rádióvezérelt ébresztőóra

Tökéletes ébresztőóra mindazoknak, akik reggelenként szívesen fordulnak a másik oldalukra: ez a digitális, rádiójel vezérlésű óra a szundi funkciós és ébresztés-ismétléses snooze gombnak köszönhetően különösen kíméletesen ébreszt. Az igény szerint beállítható, fokozatosan hangosodó crescendo ébresztés gondoskodik arról, hogy az óra használója ne aludjon el. Praktikus funkciók A digitális rádióvezérelt ébresztőóra megvilágítható LC-kijelzője olyan szürkületérzékelő automatikával rendelkezik, amelynek fényereje sötétben automatikusan lecsökken. A kijelzőről leolvasható a pontos idő, a hét napjai, az ébresztés ideje, emellett a belső hőmérséklet kijelzésére is átkapcsolható. Az idő beállítása és átállítása automatikusa történik.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.