Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 7 2017
Esküvői dekorációs készlet

Esküvői dekorációs készlet

Ezek láttán biztosan elámul majd a násznép! Ezzel az álomszép, fehér dekorációs szettel az alkalomhoz illően kidíszíthető a lakodalom helyszíne. Selyempapír gömbök, pomponok, díszszívek, egy girland és két „Mr. Right“ és „Mrs. Always Right“ feliratú székkártya varázsol a helyiségben romantikus esküvői hangulatot. Ha pedig még fehér galambok vagy léggömbök is a magasba emelkednek, szem biztosan nem marad szárazon a meghatottságtól. 113 részes esküvői dekorációs készlet 5 kifeszíthető selyempapír gömb 5 szatén akasztószalaggal ellátott selyempapír pompon 2 „Mr. Right“ és „Mrs. Always Right“ székkártya szatén akasztószalaggal 1 girlandkészítő szett: szatén akasztószalag „Just Married“ felirattal és 3 piros szívvel 100 fehér díszszív kétféle méretben


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.