Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 27 2015
Esőköpeny, fekete

Esőköpeny, fekete

Többszörösen is funkcionális: kerékpározáshoz is ideális Csak terítse magára és így, tökéletesen védetten már neki is indulhat az esőnek. Ezt az esőköpenyt oldalt nyílásokkal látták el a karok számára - a nyílások összepatentozhatóak. A karnál lévő rugalmas, belső hurkoknak köszönhetően kerékpározáshoz is ideális. A kapucni szélessége igény szerint beigazítható - a még jobb védelemről egy kis sild gondoskodik. A nyakkivágás bősége tépőzárral állítható. Fényvisszaverő paszpólok biztosítják, hogy viselőjét rosszabb látási körülmények között is láthassák a közlekedés többi résztvevői. Útközben is praktikus: az esőköpeny kicsire összehajtogatható, az integrált zsebbe rejthető, majd övtáskaként hordható. Vízhatlan, szélálló és lélegző Az esőruhákkal szemben támasztott követelmények szigorúak. Ez a köpeny a high performance bevonatnak és a lezárt varrásoknak köszönhetően vízhatlan, szélálló és lélegző. Külső anyaga 3.000 mm vízoszlop nyomásának is ellenáll. Az ecorepel® egy olyan különösen környezetbarát impregnálás, amely a kiváló minőségű anyagnak még szennyeződéstaszító tulajdonságokat is kölcsönöz. Szín: Fekete Anyag: 100% poliészter

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 27/2015  Nyáron is aktívan!

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.