Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 42 2016
Esőnadrág, uniszex

Esőnadrág

Kerékpárosoknak, kutyasétáltatóknak és mindazoknak, akiknek egyszerűen megbízható esőruházatra van szükségük. Az uniszex esőnadrág szárainak végén egy-egy cipzár könnyíti meg a fel- és levételt - akár cipővel is a lábon. A bőség állítására tépőzár szolgál. A nadrág dereka is kényelmes szabású: gumis, cipzáras és patentos. Fényvisszaverő csíkok, két praktikus, cipzáras, bevágott zseb, előformázott térdrész és hálós bélés teszi tökéletessé ezt a funkcionális viseletet. Vízhatlan, szélálló és lélegző Ennek az esőnadrágnak a külső anyaga a zuhogó esővel is könnyedén megküzd. 3.000 mm vízoszlop nyomásának áll ellen, a high performance bevonatnak köszönhetően szélálló és lélegző. A környezetbarát ecorepel® impregnálás révén a szennyeződés egyszerűen lepereg az anyagról. Ez a nadrág tényleg minden időben hordható!

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 42/2016  Eső- és túraruházat

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.