Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 45 2015
Fahéjas csillag sütőforma-készlet

Csillag alakú sütőforma készlet

Tökéletes fahéjas csillagok könnyű elkészítéséhez A fahéjas csillagok nem hiányozhatnak az adventi süteménykínálatból, ezekkel a sütőformákkal pedig rendkívül egyszerűen elkészíthetőek! Ilyen egyszerűen megsüthetőek: a sütőlapot megtöltjük a fahéjas csillag tésztájával, majd ráhelyezzük a sablonos sütőlapot, a cukormázat, ill. a baisert ráöntjük és elsimítjuk, végül levesszük a sablonos sütőlapot és megsütjük a fahéjas csillagokat. 2 részes szett Ez a sütőkészlet egy sütőlapot tartalmaz a tésztához, valamint egy sablonos sütőlapot például a cukormáz vagy a baiser felviteléhez. A szilikon sütőlapok annyira rugalmasak, hogy a kész csillagok könnyen kivehetőek belőlük. Ezen kívül a kiváló minőségű anyag mosogatógépben tisztítható és +230 °C-ig hőálló. Receptjavaslat is tartozik hozzá!

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 45/2015  Adventi előkészületek

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.