Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 34 2016
Fejhallgató

Fejhallgató

Telefonhoz headsetként is használható Zenehallgatás és mobil elérhetőség, ezzel a fejhallgatóval mindkettő lehetséges. Csak csatlakoztassa a mikrofonnal ellátott fejhallgatót egy okostelefonhoz, hallgasson zenét, közben pedig ne maradjon le egyetlen hívásról sem. A mutatós farmerhuzattal ellátott fejhallgató minden kereskedelmi forgalomban kapható MP3-lejtászóval és okostelefonnal kompatibilis. Erőteljes hangzás Ezzel a fejhallgatóval élmény lesz a zenehallgatás! Az On-Ear fejhallgató 40 mm-es meghajtójával ugyanis erőteljes hangzásról gondoskodik. Részletek a nagyobb kényelemért A fülkagylók és a fejpánt hihetetlenül puhán párnázott, így akár egész nap viselhető - anélkül, hogy nyomna. És mivel mindenkinek más a feje, a fejpánt az optimális illeszkedés érekében állítható. Műszaki részletek Textilkábel törés és csavarodás elleni védelemmel Mikrofon hívásfogadás gombbal a vezetéken 3,5-mm-es jack dugós csatlakozó Egy oldalon elvezetett kábel Összehajtható, ezért könnyen szállítható Aranyozott dugó

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 34/2016  Végső nyári leárazás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.