Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 31 2016
Felmosó vízpermetező funkcióval

Felmosó vízpermetező funkcióval

Kényelmes tisztítást biztosító felmosó Viszlát, felmosóruha! A tisztítószer- és víztartálynak köszönhetően nem kell többé feleslegesen hajolgatni a törlőkendő benedvesítésekor. Ráadásul a nyomószerkezet segítségével finoman permetez, így optimális nedvességet biztosít a laminált padlónak és a parkettának is felmosás közben. Mikroszálas huzattal Mikroszálas huzat is tartozik hozzá - finom szálai a kemény padlók környezetbarát és alapos tisztítását teszik lehetővé kevés tisztítószer és víz felhasználásával. Egyszerű használat A padló néhány kézmozdulattal megtisztítható. A felmosó fejet 180°-ban elfordítható csuklóval látták el. A pattintós mechanizmusnak köszönhetően a huzat egyszerűen felhúzható és levehető. Praktikus: ez a felmosó hagyományos méretekkel rendelkezik, ezért a Tchibo és más gyártók feltörlőihez és padlótisztító kendőihez illik.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 31/2016  Háztartás & takarítás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól. Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.