Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 52 2016
Férfi 3/4-es futónadrág

Férfi 3/4-es futónadrág

Rendkívül kényelmes viselet A tökéletes futóruha olyan, hogy szinte nem is érzi az ember edzés közben. Ez a lélegző és nedvességelvezető ¾-es futónadrág is ilyen. Egyedülállóan lapos varrással, valamint a térdhajlatnál hálós betétekkel látták el. Az elasztántartalom formatartásról és tökéletes illeszkedésről gondoskodik, miközben teljesen szabad mozgást tesz lehetővé. A sportnadrág a belső húzózsinórnak köszönhetően mindig megfelelően illeszkedik. Szorosan követi a test vonalát, ezáltal áll ellen a szélnek. Funkcionális részetek Ha futni készül, a hátizsákot és a táskát nyugodtan otthon hagyhatja, hiszen a nadrágon hátul kulcs- és aprópénztartó zseb is található. A fényvisszaverő nyomott minták jó láthatóságot biztosítanak sötétben és rossz időben.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.