Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 41 2016
Férfi automata karóra, barna bőrszíj

Férfi automata karóra, barna bőrszíjjal

Ez a modern időmérő nem csak azt mutatja meg viselőjének, hogy éppen hányat ütött az óra, hanem pontos információval szolgál a dátumról, a hét napjáról és az adott hónapról is. A karcálló ásványi üvegből készült betéttel ellátott hátlap szabad rálátást biztosít a mindig tökéletesen pontosan működő óraszerkezetre. A kezelőgombok elegáns módon az óra nemesacél házába süllyesztettek. Automata óraszerkezettel Mindig használatra kész: ez a szálcsiszolt nemesacél házzal és mutatós bőr óraszíjjal ellátott férfi óra automata óraszerkezetének köszönhetően elem nélkül működik. Strukturált számlap lumineszkáló mutatókkal Az automata karóra számlapja különleges szerkezetű. A lumineszkáló mutatóknak köszönhetően a pontos idő sötétben is leolvasható.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 41/2016  Férfi divat őszre

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.