Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 49 2016
Férfi bőrdzseki, kivehető bélés, barna

Férfi bőrdzseki, kivehető bélés, barna

Rendkívül kényelmes viselet Ez a puha, kiváló minőségű báránybőrből készült dzseki különösen lágy tapintású. A dzseki belső oldala is rendkívül kellemes viseletet biztosít: a hát felső részén puha, meleg flanelbélés található. Az oldalsó, bordás kötésű szegélyek nagyobb rugalmasságról és jobb illeszkedésről gondoskodnak. Többféle viselet A dzseki steppelt betéttel és anélkül is hordható. Ennek köszönhetően megjelenése tetszés szerint variálható. Igényes kidolgozás A dzseki nem csak lenyűgözően kényelmes, hanem különösen igényes kidolgozású is egyben. A nubukbőrrel ellátott állógallért díszhímzéssel látták el, a pátnak köszönhetően pedig hideg időben összezárva is hordható. Az ujjvégek bősége állítható. A nubukbőrből készült, rávarrt könyökrátétek lezser megjelenést kölcsönöznek a dzsekinek. A bőrdzsekin zsebekből sincs hiány, hiszen két rávarrt, patentos zsebbel és egy gombos belső zsebbel látták el.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.