Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 43 2015
Férfi flanel túraing, kockás

Férfi flanel túraing, kockás

Egyszerű, ám jellegzetes viselet! Ezen az ingen minden olyan megtalálható, amellyel egy férfi ingeknek rendelkeznie kell, sőt különösen puha és meleg is. Fésült pamut-twill anyagból készült, teljesen bélelt, valamint könnyű köztes réteggel és steppeléssel is ellátták, így túra ingként vagy könnyű dzsekiként is ideális. Ezen kívül olyan részletek is megtalálhatóak a ruhadarabon, mint az állítható bőségű mandzsetták, a kent gallér és a külön szabott hátrész. A két rávarrt, zsebfedős, gombos mellzseb ugyancsak az ing praktikus kialakításához tartozik. Összevarrás után mosott Az ing összevarrás után mosott. Ez a különleges mosási eljárás kellemesen puha tapintást és enyhén koptatott hatást kölcsönöz az ingnek. Ráadásul a ruha kevésbé megy össze.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 43/2015  A természet a mi stílusunk

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.