Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 1 2017
Férfi high-performance funkcionális nadrág, kék

Férfi high-performance funkcionális nadrág, kék

Egyedülállóan könnyű és rendkívül strapabíró: intenzív mozgást igénylő sportfajtákhoz Tökéletes síruházat mindazoknak, akik mindent beleadnak a sípályán. Az egyedülállóan könnyű, különösen strapabíró és strapabíró anyag kellően szabad mozgást biztosít, emellett tartós terhelésre és extrém körülményekhez alkalmas. A külső hőmérséklettől függően ez az egyedülállóan vékony dzseki polár kabáttal, steppelt dzsekivel, mellénnyel vagy funkcionális termo fehérneművel kombinálható. Vízhatlan és szennyeződéstaszító Funkcionális külső anyaga vízhatlan, szélálló és lélegző a háromrétegű hardhell laminált rendszernek, valamint a lezárt cipzároknak és varrásoknak köszönhetően. A külső anag 5.000 mm vízoszlop nyomásának is ellenáll, a környezetbarát ecorepel® impregnálás révén pedig szennyeződéstaszító tulajdonságokkal rendelkezik. Valamennyi külső zseb kifordítva beledolgozott, vízhatlan lezárással készült cipzárakkal rendelkezik. Funkcionális részletek Rugalmas, állítható nadrágtartók Puha, rendkívül rugalmas anyag Végigfutó, oldalsó kétutas cipzárak a könnyű öltözködésért Kis cipzára mellzseb 2 cipzáras, bevágott zseb Cipzáras zseb a térnél Strapabíró megerősítés oxford anyagból a nadrágszár belső oldalán Levehető, vízhatlan hófogó csúszásgátló gumírozással és a bőség állítására szolgáló patentokkal

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 1/2017  Sí leárazás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.