Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 2 2017
Férfi hosszú ujjú funkcionális felső, türkiz

Férfi hosszú ujjú funkcionális felső, türkiz

Ez a hosszú ujjú felső éppen olyan sokoldalú, mint viselője: DryActive Plus kidolgozása lélegzővé és nedvességelvezetővé teszi a ruhadarabot, a karok alatti hálós betétek pedig még intenzív edzés közben is kellemes viseletet biztosítanak. Rendkívül kényelmes viselet A különösen puha anyagból készült felső felső bármilyen sporthoz tökéletes: egyedülállóan lapos varrásai rendkívül kényelmes viseletet biztosítanak. A raglánujjak kellően szabad mozgást tesznek lehetővé, az elasztán pedig formatartásról és tökéletes illeszkedésről gondoskodik. A hátoldalon és az ujjakon található fényvisszaverő, nyomott minták még rossz látási viszonyok mellett is jó láthatóságot biztosítanak a szabadban történő sportolás során.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 2/2017  Futásra készen!

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.