Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 12 2017
Férfi jersey zakó

Férfi jersey zakó

Kiváló minőségű kidolgozás és divatos megjelenés részletgazdag kialakítással Elegáns, csinos és rendkívül kényelmes! A klasszikus, kellemesen puha válltöméssel ellátott, teljesen alábélelt, kétgombos, egysoros zakó divatos, egyben lezser stílusú. A gallér és a zsebfedő alsó oldala díszes rátéttel készült. A kihúzható kendős béléssel ellátott, bevágott zseb sármos megjelenést kölcsönöz a ruhadarab viselőjének. A stílusos hatást a könyökrátétek és a hátul lévő hasíték teszi tökéletessé. A zakó az időtálló tengerkék színnek köszönhetően nem csak farmerrel, hanem klasszikus chino nadrággal is bátran kombinálható. Praktikus zsebek A praktikus zsebek teszik ezt a zakót vonzó kísérővé a mindennapok során. Két zsebfedős zsebbel, egy nyitott zsebbel, két belső bevágott zsebbel és egy szemüvegtartó zsebbel is ellátták.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 12/2017  TAVASZI LEÁRAZÁS

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.