Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 23 2017
Férfi kabát minden időjárásra, fekete

3 az 1-ben férfi kabát minden időjárásra, fekete

3 az 1-ben: esőkabát + polárkabát = meleg átmeneti kabát Ennek a kabátnak minden időjárásra megvan a válasza. Hiszen az eső- és a polárkabát külön-külön hordható vagy a cipzárak és patentos pántok segítségével vízhatlan, meleg, minden időjárásra alkalmas kabátként összekapcsolható. A belső kabát: puha mikropolár anyagból A mikropolár anyagból készült belső kabát puha, könnyű és meleg. A polárkabátot két cipzáras, bevágott zsebbel is ellátták, magában viselve pedig a hideg ellen is könnyű védelmet biztosít. Az esőkabát: szélálló, vízhatlan és lélegző High Performance bevonat és lezárt varrás gondoskodik arról, hogy az esőkabát szélálló, vízhatlan és lélegző legyen. A külső anyag 3.000 mm vízoszlop nyomásának áll ellen. A környezetbarát ecorepel® impregnálás révén a szennyeződés egyszerűen lepereg az anyagról. Funkcionális kidolgozású esőkabát Állítható bőségű kapucni húzózsinórral, végelzáróval és tépőzárral a rögzítéshez - levehető vagy a gallérban tartható Állógallér Rejtett cipzár állvédővel Dupla szélvédőszegély tépőzárakkal Ujjvégek a bőség állítására szolgáló tépőzárral 2 bevágott zseb és 1 mellzseb lezárt cipzárakkal, 1 tépőzáras és 1 mobiltelefontartó belső zseb Törzsrész hálós béléssel Az alsó szegély belül rejtett húzózsinórral és végelzáróval a bőség állításához


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.