Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 32 2016
Férfi kapucnis termo futófelső

Férfi kapucnis termo futófelső

Ez a kapucnis termofelső lélegző és nedvességelvezető anyagból készült, puhán bolyhozott belső oldala optimális hőszigetelést biztosít. Az elasztán formatartó illeszkedésről gondoskodik, miközben teljesen szabad mozgást tesz lehetővé, a hátrészen és a karok alatt lévő pikébetétek pedig kellemes viseletet garantálnak. Funkcionális részletek Mivel a legtöbb meleg a fejnél távozik, ezt a sportfelsőt olyan hálós bélésű kapucnival látták el, amelynek bősége húzózsinórral állítható. Mindemellett a futófelső alábélelt, állvédős cipzárjának és enyhén meghosszabbított hátának köszönhetően kényelem dolgában is megállja a helyét. Hátán praktikus cipzáras zseb és a jobb láthatóságot biztosító fényvisszaverők találhatók. Szín: Szürke

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 32/2016  Triatlonra fel!

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.