Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 2 2017
Férfi kapucnis termo futófelső, szürke

Férfi kapucnis termo futófelső, szürke

Futás közben is komfortosan - hideg időben is. A termo futófelső puhán bolyhozott belső oldala révén télen is optimális hőszigetelést biztosít. A pikébetétek még nagyon intenzív edzés közben is kellemes viseletről gondoskodnak, a DryActive Plus kidolgozás pedig lélegzővé és nedvességelvezetővé teszi a felsőt. Funkcionális kidolgozás A flatlock varrással készült felsőt szabadban végzett sportokhoz tervezték, ezért állvédős cipzárral, állítható bőségű kapucnival, fényvisszaverő paszpólokkal, valamint fényvisszaverő, nyomott mintákkal látták el. A hátrész meghosszabbított, ezen kívül egy cipzáras zsebbel és hüvelykujjnak való kialakítással készült ujjvéggel is ellátták. Futás közben nagyobb rugalmasság, tökéletes illeszkedés és formatartás jellemzi a felsőt.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 2/2017  Futásra készen!

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.