Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 33 2016
Férfi kerékpáros nadrág, fekete

Férfi kerékpáros nadrág

Nincs más hátra, mint nyeregre pattanni! Ez a kerékpáros nadrág tökéletes lesz hozzá. A lehető legkényelmesebb ülés Mivel a kerékpáros ruházatnak elsősorban tökéletesen kell illeszkednie, hogy ne jöjjenek létre kellemetlen gyűrődések, ez a kerékpáros nadrág anatómiai szempontoknak megfelelően és szűk szabással készült. Az egyedülálló 3D-s betétkialakítás optimális ütéstompítást és kényelmes ülést biztosít. Az anatómiai szempontok szerint formázott 10 mm-es airmesh betét védelmet nyújt a férfiak jellemzően terhelésnek kitett testrészeinek kerékpározás közben. Funkcionalitás a legapróbb részletekig Ennek a kerékpáros nadrágnak az anyaga az elasztán tartalomnak köszönhetően formatartó, tökéletesen illeszkedik, miközben teljesen szabad mozgást tesz lehetővé. A kényelmes, gumis derék, a cipzáras zseb hátul, a csúszásmentes nadrágszár és a fényvisszaverők teszik tökéletes kerékpáros ruhadarabbá ezt a nadrágot. Szín: Fekete


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.