Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 52 2016
Férfi munkáskabát

Férfi munkáskabát

Multifunkcionális munkaruha rendszer: az erős, strapabíró anyagból készült, miDori® evoPel kidolgozású tillszövet villámgyorsan mellénnyé alakítható - az ujjak lecipzározhatók. A kötött derékrész jó illeszkedésről gondoskodik. Egy kivehető steppelt mellény is tartozik a kabáthoz. A cipzáras mellzsebekben és a két bevágott zsebben minden kis fontos dolog biztonságosan tárolható. Víz- és szennyeződéstaszító A munkásdzseki anyaga a környezetbarát miDori® evoPel impregnálásnak köszönhetően egyszerűen lepergeti a vizet és a szennyeződést. Rendkívül kényelmes viseletet biztosító munkaruha A puha mikroszálas rátéttel ellátott állógallér nagyobb kényelmet és kellemes viseletet biztosít. Az ujjvégeket olyan rejtett, szorosan záródó kötött szegéllyel látták el, amely megakadályozza a hideg bejutását.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 52/2016  Téli leárazás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.