Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 18 2016
Férfi nemesacél kronográf, bőrszíjjal

Nemesacél kronográf óra cserélhető bőrszíjjal

Egy klasszikus kiegészítő olyan férfiak számára, akik lépést tartanak az idővel. Ez a kiváló minőségű férfi karóra megbízható kvarc óraszerkezettel, 24 órás kijelzéssel, valamint másodperc- és percszámlálós stopperfunkcióval rendelkezik. A karcálló ásványi üvegből készült óraüveg domború. A lumineszkáló mutatóknak köszönhetően a pontos idő és a dátum sötétben is leolvasható. A karóra számlapját túlnyomó részben különleges, barázdált felülettel látták el. 1 óra – 2 különböző viselet Egyedi megjelenés! A karóra bőr vagy nemesacél óraszíjjal viselhető. A praktikus kialakításnak köszönhetően az óraszíj könnyen és gyorsan cserélhető. A nemesacél óraszíj tükörfényes és matt, szálcsiszolt elemekből áll. Igény szerint rövidíthető nemesacél óraszíj A nemesacél óraszíjból az óraszíj rövidítésére szolgáló mellékelt eszköz segítségével igény szerint, a csukló méretének megfelelően kivehetőek a szemek és kényelmesen, pillangós csattal zárható.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 18/2016  Lezser stílus férfiaknak

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól. Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.