Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 25 2016
Férfi neoprén egyrészes

Férfi neoprén egyrészes

Kiválóan szigetel – bármely vízi sporthoz alkalmas Az 2,5 mm vastag, kiválóan szigetelő, a hideg ellen hatásos védelmet nyújtó neoprénből készült együttes szörfözés, kiteozás, merülés vagy búvárkodás közben második meleg bőrrétegként öleli körbe a testet. 80-as fényvédő faktor Ez a neoprén együttes a vízi sportok űzése során védelmet nyújt a káros UV-sugárzás ellen. 80-as fényvédő faktorral, az UV-Standard 801 szabványnak megfelelő kidolgozással készült. Rendkívül kényelmes viselet és kellően szabad mozgás A rugalmas anyag jó illeszkedést és kellően szabad mozgást biztosít bármely vízi sport során. A rövid együttest kényelmes, elülső cipzárral látták el, így felvenni is könnyű. A lapos varrás és a varrás nélküli hónaljrész szintén növeli a komfortérzetet.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 25/2016  Nyárra fel!

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.