Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 52 2016
Férfi parka kabát

Férfi parka kabát

Megbízható védelem rossz idő ellen Ez a parka kabát egy igazi klasszikus. Erős és a környezetbarát ecorepel® impregnálásának köszönhetően víz-, valamint szennyeződéstaszító, így olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek tökéletes átmeneti modellé teszik a kabátot. Olyan köztes réteggel ellátott kapucnival készült, amely enyhe idő esetén akár le is vehető. A belül bordás kötésű állógallér, a szélvédőszegély és az alábélelt, állvédős, kétutas cipzár kiegészítő védelmet nyújt a szél és a hideg ellen. Praktikus zsebek és részletek Legombolható kapucni köztes réteggel - bősége húzózsinórral és végelzáróval állítható Szélvédőszegély 6 patentgombbal A derékbőség húzózsinórral állítható Az ujjvég bősége patentgombos pánttal állítható 1 cipzáras mellzseb 2 patentgombos, zsebfedős zseb 1 cipzáras zseb és 1 patentgombos zseb belül

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 52/2016  Téli leárazás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.