Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 2 2016
Férfi sínadrág, piros

Férfi sínadrág, piros

Vízhatlan, szélálló és lélegző Csodálatosan könnyű, mégis jó meleg - ezt a sínadrágot egyedülállóan vékony, innovatív Isosoft® köztes réteggel látták el és még a síruházattal szemben támasztott legszigorúbb követelményeknek is megfelel. A High Performance bevonatnak köszönhetően vízhatlan, szélálló és lélegző. A puha, strapabíró külső anyag 3.000 mm vízoszlop nyomásának áll ellen. A környezetbarát ecorepel® impregnálás lepergeti a felületről a szennyeződést. Funkcionális részletek A derékrész 4 övbújtatóval és a bőség állítására szolgáló tépőzárral Rugalmas, állítható hosszúságú nadrágtartó – levehető 2 polár anyaggal bélelt bevágott zseb rejtett cipzárral 1 farzseb Előformázott térdrész Strapabíró megerősítés a nadrágszár belső oldalán Öltözködést megkönnyítő alábélelt, rejtett cipzár a nadrágszár alján Patentos és tépőzáras, állítható bőségű, vízhatlan hófogó Cipzáras szellőzőnyílások

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 2/2016  Sí kiárusítás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.