Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 1 2017
Férfi sínadrág, sötétkék

Férfi sínadrág, sötétkék

Bármely sípályán, bármely időben - ez a sínadrág védettséget és rugalmasságot biztosít viselőjének. Puha, strapabíró külső anyaga a környezetbarát ecorepel® impregnálás révén szennyeződéstaszító és 3.000 mm vízoszlop nyomásának áll ellen. Bőség állítására szolgáló tépőzárral, előformázott térdrésszel, a nadrágszár belső oldalán pedig strapabíró megerősítéssel rendelkezik. Funkcionális részletek A vesetájékon magasabbra szabott, gumírozott és meleg polárbélés Vízhatlan hófogó csúszásgátló gumírozással Állítható hosszúságú, rugalmas nadrágtartók - levehetők Farzseb fedett cipzárral Fedett cipzár, 2 kampós gomb 2 bevágott zseb fedett cipzárral Öltözködést megkönnyítő fedett cipzár a nadrágszárvégeken Thermo Protection rendszer High Performance bevonattal Hőszigetelő, vízhatlan és szélálló: megakadályozza a lehűlést – a nedvességet távozni engedi, a testmeleget megőrzi. 3M Thinsulate™ kidolgozás A 3M™ Thinsulate™ kidolgozás különösen finom szálai kevés helyen több levegőt tárolnak, így optimális hőszigetelést biztosítanak, miközben kis súlyúak.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 1/2017  Sí leárazás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.