Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 52 2016
Férfi softshell kabát, packlights

Férfi softshell kabát, packlights

Egy pehelykönnyű kabát, amely felveszi a harcot az esővel! A softshell kabát a Clima Protection rendszernek köszönhetően szélálló, víztaszító és lélegző. Ezen kívül a környezetbarát ecorepel® impregnálás gondoskodik arról, hogy a víz és a szennyeződés egyszerűen leperegjen. Az egyedülállóan könnyű, rugalmas külső anyag kellően szabad mozgást tesz lehetővé. Funkcionális részletek A dzseki nem csupán kis súlyának köszönhetően különleges, hanem funkcionális részleteivel is ámulatba ejt. Kifordítva beledolgozott, állvédős cipzárral, a kapucninál és az alsó szegélynél; az ujjvégeken pedig rugalmas paszpólozással látták el. A két bevágott zseb szintén kifordítva beledolgozott cipzárral készült. A fényvisszaverő elemek jobb láthatóságról gondoskodnak rossz időben vagy sötétben. Az ujjvégeken hüvelykujjnyílás található, amely hideg időben a kézre húzható. Kicsire összehajtható Útközben is mindig kéznél van: a softshell kabát kicsire összehajtható és a jobboldali zsebben tárolható.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.