Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 1 2016
Férfi softshell nadrág

Férfi softshell nadrág

Víz-, és szennyeződéstaszító, valamint szélálló Esős időben tökéletes! Ez a funkcionális softshell anyagból készült strapabíró nadrág víz- és szennyeződéstaszító a környezetbarát ecorepel® impregnálás révén - a szélnek is útját állja. A puhán bolyhozott belső oldal optimális hőszigetelést biztosít. Funkcionális, rendkívül kényelmes viselet Az előformázott térdrésznek, a rugalmas betéteknek és a hátul magasabbra szabott derékrésznek köszönhetően a nadrág valamennyi, sportruházattal szemben támasztott követelménynek megfelel. Az alábélelt cipzárakkal és powermesh hálós betétekkel ellátott nadrágszár megkönnyíti az öltözködést. A könnyű és rugalmas softshellnadrág kényelmes viseletet és kellően szabad mozgást garatnál. Klasszikus módon, cipzárral zárható. Praktikus zsebek Két cipzáras bevágott zseb, egy cipzáras farzseb és egy rávarrt oldalzseb biztosít helyet a legszükségesebbek számára, így nyugodtan otthon maradhat a hátizsák vagy az oldaltáska.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 1/2016  Mindent tudunk a futásról

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.