Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 13 2016
Férfi softshell nadrág, szürke

Férfi softshell nadrág

Szélben és rossz időben tökéletes. Ez a softshell anyagból készül nadrág széltaszító, lélegző és különösen erős. Mindemellett környezetbarát ecorepel® impregnálással látták el, ezért a vizet és a szennyeződést egyszerűen lepergeti az anyagról. Rendkívül kényelmes viselet A könnyű, rugalmas külső anyag rendkívül kényelmes viseletről és kellően szabad mozgásról gondoskodik. Strapabíró és gyorsan szárad, ezért szabadtéri tevékenységekhez ideális. Praktikus részletek A softshell nadrágot három cipzáras zsebbel és egy cipzáras farzsebbel látták el, emellett előformázott térdrésszel, a derékrészen pedig rugalmas betétekkel rendelkezik. Bősége az alsó szegélynél található belső húzózsinórral igény szerint állítható.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 13/2016  Túraruházat

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.